Forums


 • Правила за бягащите (CT)
  1. Забранено е да се ползват помощни средства (бъгове, хакове, скриптове и т.н.)
  2. Забранено е да пречите на останалите съотборници да избягат.
  * Чупенето на стълби, мостове, врати, които са предназначени за бягството Ви или за зомбитата. (Не важи ако сте се бъгнали и нямате друг вариянт за да избягате)
  * На администраторите е позволено да помагат на зомбитата или хората, когато играта е неравностойна.
  3. Забранено е да чупите греди, мостове, врати или стълби с цел да се спасите, преди всички Ваши съотборници да са минали. (Изключение на правилото е само, когато зомбитата са много близо до Вашите съотборници)
  4. Забранено е да убивате съотборниците си с вратите/асансьорите, които са за блокада на зомбитата.
  * При убийство на съотборник с врата/асансьор ще получите предупреждение.
  * При второ провинение Администратора има право да Ви накаже със слей.
  * При трето по усмотрение на Администратор, може да Ви накаже със слей или да получите бан. (Бана не е перманентен, но това не означава, че след това пак трябва да убивате съотборниците си)
  5. Забранено е NO KILL! (Когато има No Kill администратора, може да Ви накаже със слей или директен бан при системно нарушение)
  6. Забранено е да спирате и умишнено да бавите зомбитата. Целта на играта е да бягате от зомбитата не да ги убивате! (Изключение на правилото е, когато зомбитата са много близо и се опитвате да ги забавите. Също така ако сте пред врата или мост и трябва да изчакате, както и когато сте на края на картата и няма повече на къде да бягате.)
  7. Забранено е да се качвате на превозните средства на края на картатата или извикването им преди всички да са дошли. (Умишленото им викане с цел бъгване за да изчакате за по-бързо бягане от зомбито е забранено)
  * Ако по-голямата част от отбора се е качила на превозното средство, но въпреки това умрат повече от 3 човека, то първият (извикалият го) ще бъде наказан. (За да не стават недоразумения сървъра изписва, кой е натиснал бутона за край на рунда) / Изключнение на правилото е ако Вашите съотборници, които изчаквате са много далеч или зомбитата са пред тях.
  8. Забранено е бавенето на край на рунда. Ако е дошло превозното Ви средство, но Вие умишлено забавяте края на рунда вместо да се отправите към него, то правилото за чакане на съотборниците не важи.

  Правила за зомбитата (T)
  1. Забранено е да ползвате командата retry или да излизате от сървъра, когато сте зомби.
  2. Забранено е да се самоубивате (за картите, на които е възможно това).
  3. Забранено е да подминавате хората без да ги заразите. (Изключение на правилото е ако заразите хората, които са по-напред или избягате без хората)
  4. Забранено е когато сте зомби да не гоните (free)
  5. Забранено е да се качвате на покрива на превозното средство, когато няма как да заразите оцелелите.
  6. Забранено е на зомбито да бъгва превозното средство с цел да забавят края на рунда.
  7. Зомбито има право да не чака съотборниците си и да избяга с превозното средство.
   

Moderator(s): This topic is now closed